Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 01.07.2013.
01:12
J. Arsenović - Vesti A
Pošto su vlasti Srbije proslavile otpočinjanje pregovora o članstvu u EU, a povratnici sa gazimestanske proslave Kosovskog boja kamenovani, stižu i realnija sagledavanja pozicije Srbije od slavodobitne, kojom se ovog Vidovdana kitio aktuelni srpski državni vrh.
Ponedeljak 01.07.2013.01:16
Вучићу! - Нисам ја више Вучић него Мустафа. И више нисам хришћанин него муслиман. И више не идем у цркву него у џамију. - За име Бога Вучићу! - Ништа се немој чудити. Мене је у другу веру отерао Дачић. - Они су гонили Тебе да ухвате мене. А мене су рушили да би срушили Милошевић. А ко је онај јунак што ме ударио? - Зову га Николић Хамза. - А зато он значи удара и кад не треба. - Потурици нико не верује. Ако је Турчин крвав до лаката, он мора до рамена. - Брзо си научио ту науку, Мустафа. - Јеси ли спреман каурине Богу на истину? - Јесам, јесам. - Алах је милостив. Можда ће да ти помогне.
Ponedeljak 01.07.2013.01:18
Мени ће Николићу Хамза помоћи Бог ког се нисам одрекао. - Улудо Шешељу данас проливаш крв. - Ја мојом крвљу уписујем границу Хамза. - Какву границу? - Између мене и тебе.
Ponedeljak 01.07.2013.06:40
Представљајући се као српски премијер Дачић је увео нове вредносне кодексе Србима у име и за рачун Брисела. Рекао је да се у Србији више неће славити пораз из 1389. године у Косовком боју. Да се српски народ неће окретати више у назад, него само у напред, у будућност, а не кривити увек друге. Његов подпредседник Владе, Александар Вучић готово истим речима (види се да памет зајме са истог места), још тврђе је рекао да се више порази неће славити, баш као и у свом предизборном обраћању у Зајечару, када му је друштво на бини правио нови коалициони партнер Вук Драшковић.
Ponedeljak 01.07.2013.06:40
У суштини, препознатиљиво је штиво Коминтерне о презреној прошлости и светлој будућности. Новост је незапамћена дрскост какву није учинио ни Јосип Броз, тзв. Тито, или како му је већ име, да то уради у престоном Крушевцу.Право је чудо како се нису заљуљале Лазареве куле, ни одлетело кубе са Лазарице од толике силе, која једном народу поништава саму суштину, његову светосавску етику, Косовски Завет и Лазарево опредељење.Не маре агенти Брисела што овај народ опстојава у свим олујама ратова, у свим крвавим нападима њихових шефова са Запада, баш на тим вредностима. Истрзање те основе испод српских ногу значи да ће народ летети на главачке.
Ponedeljak 01.07.2013.06:41
Очигледно, њихов задатак је тек почео издајом Свете српске земље, сад намеравају да пониште и сам народ, да му мењају менталитет према калупима Запада.Јасно је да ће то учинити кројењем јавног мњења, пропагандом у којој Гебелс не би могао ни да парира, хаосом невладиних организација, пљувањем по највишим вредностима и српским светињама, које ће почети још у обдаништима и школама, а завршити њиховим револуционарном песницом „да ће се обрачунати са свима који им на то путу пруже отпор“, како их је допунио пре неколико дана уздржани Председник Србије, надахнут Бриселом.
Ponedeljak 01.07.2013.06:41
А за то време, српска младост, притиснута бедом живота, скупила је последњи динар и са сендвичом у џепу, отишла у свету Грачаницу и на светилиште и судилиште Газиместана, на ушћу Лаба и Ситнице.Да је Србија држава, да је Србија макар племе са Борнеа, упутила би јуче сузу, а не забрану агената да се Видовдан слави и помиње. Да је српској младости забрањено Свето Косово чули су и Шиптари, па су аутобуси са српском децом испраћени каменицама!Србима ће агенти Брисела сигурно установити нове свеце и великомученике бриселске и вашингтонске: Сержа Брамерца, преподобног главосечу и тамничара Срба у Хагу.
Ponedeljak 01.07.2013.06:42
Медлин Лепа биће светица пупољака и пролећа, као замена за Дан младости. Тужиоци и судије из Хага, свети праведници који су Србима, што славе пораз доделили преко хиљаду година робије. Мироточиви Хавијер Солана биће пали анђео милосрдних анђела. Српске болнице уместо Светог Саве, славиће турског доктора који је Србима на живо вадио срца и џигерице. Главни државни празник биће им Ангела Меркел и јавиће се живописана са брковима од предходног фирера. И сваког дана по једног таквог свеца обележаваће Вучић и Дачић, све док Србима “не утерају памет у главу”.
Ponedeljak 01.07.2013.06:42
Пре неколико дана један њихов аналитичар рекао је да кнез Лазар није имао другог избора. Имао је наш Свети мученик избора, али је за разлику од вас, он одбацио ропство Србије!
Ponedeljak 01.07.2013.09:29
Nasa je greska sto se nasa istorija bazira na izjavama takvih analiticara i ko sta je rekao iz tzv MZ..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)